2021-02-09 09:22:30• hírek • Szatmár.ro

Bajban vannak a nagy fesztiválok

A 2020-as évben a koronavírus-világjárvány miatt elmaradt a legtöbb romániai fesztivál.


Ugyan voltak online próbálkozások, fesztiválpótló események, de azt senki nem gondolta komolyan, hogy ezek bármilyen módot pótolni tudják az igazi fesztivál-hangulatot. Akkor már a legnagyobbak bejelentették: 2021-ben térnek vissza, sok szervező pedig nyilvánosságra is hozta az idei esemény dátumát.
 

Raed Arafat belügyi államtitkár egy, a hétvégén tett nyilatkozatával okozott álmatlan éjszakákat a szervezőknek, ugyanis kijelentette: nem lehet biztosra venni, hogy lehet tömegrendezvényeket tartani az idei nyár folyamán.
 

A kolozsvári Untold Fesztivált az augusztus 5. és 8. közötti periódusra tervezték, a konstancai Neversea dátuma július 8. és 11. lenne. Az Electric Castle fesztivált július 14. és 18. között szerveznék, a Vibe Fesztivál pedig július 1-4. között lesz. Ha lesz…
 

Edy Chereji, a két legnagyobb fesztivál, az Untold és a Neversee kommunikációs igazgatója szerint nagy kalamajkát okozhat Arafat nyilatkozata, mivel – akár közvetve, akár közvetlenül - egy több ezer személynek munkát adó ágazat idei évét tette teljesen bizonytalanná.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: